Bukan Susah Untuk Marah..Tenang Memang Senang..

hohoho<----gaya seorang makhluk yang baru lepas bercakap dengan bintang di langit...cesssshhh!!~...tetiba malam ni terasa macm nak post sumting je kan..nk post makann kt jiran sebelah rumah x de pulak makanan lebih kt dapor...so post entry je lah jalan penyelesaian terbaek...ye kew terbaek..terbaek lah KOWT..ko dapt bace entry, aq dapat post entry..adil dan saksame lagi sama teramat sama a.k.a serupa...ohh...aq baru lepas habis cakap dengan bintang kt langit tu..tetibe mood malam ni nk cakap dgn bintang...ekceli bagi makan kucing dekat luar then terus ade meeting dgn bintang tu...x buat temu janji pon sebenarnye...ko2 pon klu ade masalah dgn sape2 ke atau ape2 ke atau sumting2 ke boleh jugak cuba cara ni....ohh..tapi jgn cakap kuat2...cakap dalam hati sudahlah...nnti ada yang kategorikan ko sebagai BAKAL WARGA TANJUNG RAMBUTAN...





kalau 'bintang a.k.a star' ni better ko lupakan je lah..


ohh sory...bintang xde pada siang hari..whuteve!~


okeyh....so...back to the story kan...ohhhh....sebelom mari kita mory jap berita story kt sekolah...hahahaxx....okeyh2...today
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
hari ni aku balik awal....tu je berita yng digerak gemporkan tuh...name je balik awal..sampai rumah tyme same macam balik lewat..dushh!!ohh saya ingin buat aduan rakyat di sni...balik awal memang satu nikmat...tapi bile public phone kt skolah buat hal memang bengang gileerr babun/beruk/monyet atau sumting yng sewaktu dengannyer....nak2 bile bas pon buat hal dengan manusia2 yng ala2 m_ _ _ _ t ada dalam bas... macam lahanat je makhluk2 yng buat hal tu...bishhh!!!! geram tahap cipann laut ok~ di sini hamba(lahh...mood bahasa zaman karun dah datang)...ingin membuta...ehh silapp...membuat permohonan supaya pelajr2 di Malaysia ni boleh bawak handphone ke skolah....ok.harap boleh masuk buletin utama atau masuk kosmo...hahahaxx...



okeyh2...stop story pasal sekolah...x menarik minat..cuti untuk cuti dan bukan untuk pikir hal sekolah yang senang lenang membebankan pelajar2...~entah ape-ape~....memang! ....sebelom tu aq x habis lagi bebel ni...mood-sambung story dalam bas~...memang manusia2 tu BEBAL gilakkk tau xx....dah lehh manusia berpusu-pusu..opss...sorry....berasak-asak dalam bas tu....dah lahh kepanasan tahap duduk dalam oven bakar ayam mentega...perghhh..manusia2 ni dengan bebalnye sembor perfume yng baunyer hanye makhluk2 dalam bas tu je tau...peerrrghhh!!!..bau kucing aq lebih wangii weshhh!!!...don't be so ex-xited sngt dapat naik bas.....jangan sesuke hati sembor perfume sembarangan tempat atau place atau ape2 je lah yng dikaitkan degnnya....dah..panjang sangat ni....bnyk lagi nk bebel bawah nti!~



okeyh.....kali ni aq nk tunjuk pic yng aq malas nak edit...so..jangan komen ape2...aq memang marah dengan satu makhluk ni yng sebokk je tnye aq pesal suke sangat blogging..aq pon jwb lah yg aq blogging sebab nk campak pic yng aq edit.....dia balas balik cakap aq nk berbangga dgn hasil edit'ang aq....wehh mangkok....kalau hasil edit aq ni cantik then masuk tv ke hape ke..boleh lah aq nak berbangga...ni aq cuma cmpak dalam blog je...ko pe kes nak main2 'blurssshh' gituhh....lantak aq lah....hidup aq cara aq...xkacau hidop ko pon kan...ni satu lagi makhluk bebal...bedal pon bolehlah....lantak ko lah ko jumpe aq kat sekolah nk senyum ke x....aq pon x terhingin nk senyum kowt kt ko...ramai lagi orng lain boleh aq senyum....kan kan kan??come on lah...dah form 2 wehhh..matang sket boleh??...ouchh..ni dah terlebih ni..dah banyak aq bebel entri ni..x boleh jadi...jadi layan pic je larhhwww!








hah....amik ko...pukol2 dia pukol2....huyyargg!!...deshh...aq lak yng lebih2....lantak ahhh....kali ni entry pasal marah je.....memang bebal gilerwww arghhh!!!.....hahahaxxx....dalam duka ada suka..boleh??...boleh lah kowt....hurmmm....hah...sini2 dengar....ohh....iklan jap....tahniah diucapkan kepada kazen aq yng dah selamat melahirkan baby pompuan bernama Wafa' seberat 3.2 kg... (x perlu kowt nk taip detail-sedetailnya).....ohhh.....keluarga baru TELAH tiba dan AKAN tiba x lama lagi...so doa2kan supaya semua selamat hendakNYA....waahhh!!..ayna dah mula bersyarah....lebih tepat bersyairr.....ehh...AKU BUKAN SI PENYAIR BOSAN....~lalalala~....hahaha..tau mane aq dapat ayat ni..tnye cikgu BM aq....hahaha....ye2...cikgu suruh aq bersyair...aq x pandai...tuntasnya aku x pandai bersyair tapi aku bukan si penyair bosan...hohoho..ayat cannot go teross mencecah dinding blog....jap...aq nk blah dah ni..nk gi sambung baca novel CINTA KAU DAN AKU..dah berpuluh kali aku baca but novel ni lawak giler...so x kisah lah...tapi novel yng paling bynk aq bace novel ANDAI ITU TAKDIRNYA...wahhhh..feeling habiss baca novel nehh....dah2...x mo feeling2.....happy n cool seperti ice...wahh2...tengah2 malam teringt incik ais...x pe2...esok pepagi lagi cari ais dalam peti ais.....dahh...nk blahh!!!...AIS!!!(jadi kaku lah wehh...x pernah maen ke games ni)...



sorry ok..kurang jelas..perjelskan nanti bile aq nak....
bebel kejap ~ohh...aq belom jelaskan hutang pengawas!










Entri Tanpa Dirancang Oleh Jejari X berape nak runcing!

yop2...what's up bebeh...gila rindu blog neh!!...lame arhh x blogging....kasi hupdate gituhh...wow...ayna dah tukar name arhh..ok guyss....aq dah tukar name ok..no more AYNA MARCELLOW...so a.k.a jadi....trdmark pon kene tukr lah kan....okeyh2..abaikan tentang name ok..now malaysia semakin panas ok...hati aq pon panas jugak arhh....ohh..aq ada cara nak menyejukkan diri...first korang boleh duduk depan kipas atau psang air-cond tahap boleh mencecah suhu artantika gituh..hahah boleh kowt kalau pasang 14 air-cond dalam 1 bilik tu....make sure ko anak orang kaya lah kan..x pasal2 nnti kene bayar bil eletrik yg naik melmbung...then korang boleh duduk depan peti sejuk..dengan cara ini anda dapat menikmati angin sejuk yg keluar sekali gus dapat melantak...ok..abaikan semua ni...cara2 di atas akan menyebbkan pengeluarn karbon dioxida yg bnyk ok....dahh..brhnti tentang sains!...


ok..duniawi aq n de the geng sekrang ni macam lahanat jeww...first kt sekolah lah kan...ok...class kiteorng bercdang nk buat lawatan ke KL N CAMERON....n noww...masalah peperangan dingin telah timbul dalam kelas aq...xde muafakat lansong...xleh dibuat contoh ok..i really hate this...sangat2 bnci...arhhhhhg~~... then sekrang ni jugak masalah sekolah tebeban atas bahu aq (xde pon beban kt ko..ko je mengade nk bebankn diri ko)...di mana bnyk pulak masalah kegawatan keaman telah berlaku..antaranyer ialah


1.salah seorang emak kepda pelajar sekolah aq kene culik....(dasar lahanat punye penculik...)
2.rumah salah seorang pelajar sekolah aq terbakar....(hadehh...kesian lol...)
3.seorang drpd pelajar sekolh aq xcident teruk....(xcident tu kemalangann ok)
4.dah lah kowt...kalau nk tahu lebih lanjuk sila layari http://smkadurianguling.com/


so ini akan memerlukan tahap keprihatinan yg tinggi ok...dahh stopp disitu...hah..guys..aq dah tukar lah gaya pengacaraan blog aq...dah 4 kali dah aq tukar...n akhirnye ini yg aq ambik...tau kenpe..sebab dia simple je lah..xde nk tambah2 script yg entah ape2 tu kan~.....walaupon banyak penyakit yg melanda tetapi masih ramai yg cuba mencari penyakit walaupon penyakit yg dialami masih sakit...tajuk sakit pulak dah...dahh...x perlu kowt aq cerita panjang dan lebar 100(w)x320(h)....better aq gi layn pesbok un ok jugak..ohh...ryte now aq tengh nk tambh kan friends list aq jadi 1000 lebih ...anyway..my mfb pon dah bnyk yg add...thanxx pde sape2 yg addd...i likess lah korang...jasamu x dapat ku bayar dengan wang ringgit...duit daun teramat boleh....ok...entry kali ni aq x nak cakp bnyk2 lah kan..so aq blah dulu jang...!












wedding...(part entah...first kowt)

hallo gailang glanlung....ohoi....ryte now the time is 12.03 am...gila vavi...aq belom tidur lol...mata masih tahan mengadap lappy.....bosan cipan laut!!!!!!.....dan tidak ketinggalan juga lapar ye....sesiapa yang baik hati boleh tolong sedekahkan makanan?....nhii....xpe...no need...aq cari sendiri dalam peti ice okeyh...tunggu sebentar....setelah 5 minit.....hallo...aq kembali dengan 3 biji gula-gula DAIM....ngrrr!!!!!!!!.....best makan gula-gula tngh malam camginih....anda pon perlu cuba aksi ini...


      
         bukan DAIM dalam juvana tuhh





okeyh lah..aq bosan x tau nk buat ape...so teringat wedding cousin aq dekat kedah hari tuh...tu yang duk buat video tu....haish...video aq cannot laku lah di pasaran..... cetak rompak pon x de yang berminat....ryte... ekceli aq malas nak upload gambar banyak2...tu yang buat video tu..kan senang...x gituh cik kiah oii??.... harap maaf jika video ini tidak menepati piawaian dan citarasa anda..... bahan perasan telah habis!!!....sila dermakan bahan perasa yang lebih untuk menambahkan kelazatan video ini...saksikan....tirai dibuka...wehh... kaw ni ayna...VIDEO KAW TU X CUKUP PERASA....




video




ngarr....amcam....cukup perasa??...hahaha...ayna berperangai giler di tengah malam bebuta....hohoi!... terperasan aq 2 saat yang lalu....gambar aq x de lol....not fair and lovely betol lahh....xde gambargrafer yang snap pic aq kew??...sampai jantung kaw yee....xpe2...28/5/2011 aq akan pastikan gambar aq memenuhi lensa2 kamera atau DSLR....ceh...perasan nak mampos.....sempena penutup entry saya kali ini.... di sini saya nak mengucapkan ribuan terima kasih dan jutaan juga kepada FADH SAHDAN sebab tolong aq buat header tuh..bengap sunggoh nk buat header dekat photoshop tu....xde kemudahan infrastruktor betol.....aq akhiri entry kali ni dengan header blog ku yang lama.....



say no to you...sorry u...i tetap sayang u header....ekceli ni bukan header...ni BANNER...ngrr!






entry PENDEK about Raja Like

hohohohohiiiiiiiii....ohh..suara merdu seleps makan sushi bersama wasabi ok...ohh~..masih sempat mengalami sindrom kembung mulut sejenak...ok...dish!..dush!..dash!..ohh..kenpe bunyi seperti itu...itu bunyi notification pesbok ok..ohh...pesbok aq,aq tukar dia punya sound effect..sngt indah ok!..arghh..lantak2..aq tengah panas nihh....nk kene story nih...memang nk kene..tau kenape panas..ohh memang panas...(tetibe mood bertukr..so x jadi nk story kenpe panas).....ehh jap nk nyayi...biar malu2...jangan segan2...hah...entry kali ni x nak merepek bnyk2...homework bnyk lagi belom siap..so..just simple entry ok..








sebelum itu mari saksikan pertunjukkan sushi n de geng!

ok...seterusnya adalah upacara perasmian..xde2..ok2..drop the subjet..entry kali ni mengisarkan tetang seorang manusia....ditegaskan..MANUSIA..bukan alien...ohh..mai kita check biodata beliauooo....

NAMA:NAZRILL AIZRILL
UMUR:XTAW LE...
HOBI:LIKE SEMUA PHOTO,COMMENT N ALL THE THING YG BOLEH DI'LIKE'

stop there!...makhluk ni suka like..first time aq ingt dia ni sombong..ohh..ternyata sangkaan aq meleset... meleset ye bukan pelesit...makhluk yg sngt peramah...nk gmbor dia?..x boleh2...ok..cukop disini entry psl beliau...


   next!!!!!!!!


ok..rite now berkisar tentang makhluk syakir..ohh..nice blog dahh...wehh..besor sngt belalang kt header tu...takowt teman nengok...but still nice....ok...berdirinya aq disini hendak mengucapkan selamat hari bapa kepada semua bapak2..daddy2..ayah2..mak2..ehh silapp....papa2...ohh~amat feeling pada saat menaip ucapan tuh...~ohhh~boleh aq nyanyi...


selamat hari jadi...silap lagi..
selamat hari bapa...selamat hari bapakk...
SELAMAT HARI DADDY SEDUNIAA..
ohh...sangat feeling~..sape2 yg mendengar boleh menitiskan air hidung...


...aq rase entry aq kali ni cukop panjang...ehh...x boleh panjang2...cetengok2 tajuk dia... hahaha...so..kene simple mumple je...ohh~..so...bosan lah klu ade 1 je pic..dengan itu..aq bekalkan korang beberape lagi gambarr dibawah...harap dapat menemani anda dalam perjalanan membaca entry aq yg seterusnya...(ohh...klau aq rajin blogging)...so...jom blah..dah bowinkkk nehh...



dari kanan GOPAL dan MUTHU...
bebel kejap~..mereka model aq kali ni...

ok...pic ni dsnap pada waktu2 pepagi..ohh..jurukamera mase ni belom mandi...so..xde pic AYNA UMAIRAH...hahaha.....don't worry...next tyme ade kowt...KOWT ok....gambar ni mase aq balik kampong n landing 1 malam kt sana...fuhh...pepagi dah dapat makan pulut..ehh silapp...aq makan sushi..SUSHI PULUT....memang lazat lah kan...so...SILA JELES





ohhh...ini dalah SUSHI PULUT ok..sila lukis dan amik note ye adik2
bebel kejap- ondeh-ondeh lah mangkok


sheebbyyyyy huhuhuhu....sila focus kepada bunga dan bukan manusia2 yg tengh meeting di belakang tu..ohh...so..just let it be..betul ke ayat?..




















Ohhh..mOdel keKANAK!

halllloooo.....salam sejahtera doww...woiii...pe kes cebik2 mulut tuh...aq nak hupdate blog lah ni..meh sini meh bace...ye...sorry sebab lame x hupdate...maklumlah..busy memenor aq skrng neh...nk on9 pesbok bukan maen susohh....hoh..sekolah semsta kedua dah mula...yeaa..aq memang suke ke sekolah...(ayat budak skull mithali)...
ohh yeah...sy pengawas skema...kann??...ouch...bercerita tentang sekolah...aq dah dapat result exam..ngeh3...i like...korang pon tolong like jugak ye...hahaha...malas aq nak cerita bab result2 ni...x kuasa I tau..



    ~nampak sngt result 'gempak'!~




okeyh..semesta kedua ni memang mengancam kehedopan sebagai seorng pelajar...peraturan sekolah pon dah kene hupdate...(cehh..peraturan tiru gaya blog...sentiasa kene hupdate...jahat lah si peraturan ni..maen tiru2...)....ada ke patut peraturan baru nehh pelajar x boleh duduk dalam kelas waktu rehat....sengek lah wehh....klu nk buat peraturan macm tu pon kene lah sediakan kerusi bnyk2 kan dkt kantin tuh...hadehh....x de hati,jantung mahupon limpa lansung cikgu-cikgu nihh....



   ~kalau cikgu aq bace mahunyer kene sula aq nnti~




ohh....ade pulak pelajar2 bangang yng buat macm kantin tu mak tiri ayah dia yng punya...ni teman geram neh...aq x suka betul pelajar2 yng jaga tempat dudok kawn dia yang x datang lagi tuh...hoi pompuan...meh sini aq tarik tudung ko..kau boleh x duduk tmpt ko ajerw..x perlu kowt kau nk cop tujuh lapan sembilan sepuluh sebels (tetiba rajin nak mengeja) tempat smpai aq x tahu nak duduk mana lagi..aq x kisahlah kalau ko nak cop 2,3 tmpat tuh...ni smpai 1 kels pon ko nak cop ape hal?...what the hell??..ohh..aq sangat panas!~..ohh...emosi terganggu ni!~...hey ko pompuan (mcm aq neh laki2)...!x sopan kalau aq cakp kt ko mcam tu bukan?..ye ye!...hehehe..syukur aq masih waras dan syukur aq masih x bertindk seperti itu buat masa ni (masa laen x tahu)...aq simpan dalam hati je...ohh sudah...lupakan cerita itu...






berpulang kepada tajuk entry..ohh..tajuk entry kali ni x boleh blah lansung..hoohoho...okeh..kali ni aq x mau taip bnyk2...(ceh atas dah bnyk perenggan)....kita terus saja ke isi pertama....hahahaa...merepek lagi ko nehh Ayna...kali ni aq nak tunjuk pic2 sorng kanak2 yang amat comey lagi cute teramat cantik sangat gebu..(dah!..x boleh nk pikir kata penghubung laen)...ohh nama beliau (wow!..BELIAU~) ialah Aisyah Humairah...okeh..ada iras2 nama aq gituh...ohh..(bnyk nyer 'ohh' dalam entry kali neh)...lantak lah..jom layan gambor a.ka picture a.k.a foto a.k.a (x perlu kowt sebut semua sebb ia adalah bnde yg sama)..zassss!~


















ohhh...apamacam...bolehkah sy dipanggil sebgai seorng fotografer..ohhh semstinya tidak...aq adalah seorng student bukn fotografer....ohh...boleh pulak aq ke situ...abaikan semua tuh...menjadi fotografer memerlukan bnde yg mak ayah dia bagi nama sebagai DUIT...hahaha..ye lah kan..nak kena beli DSLR lagi..tu x masuk lense2 dia lagi...ohhh amat menyusahkan....



     ~duit bukan semuanya tapi semuanya memerlukan duit..!ohhh...hampir boleh dijadikan pepatah~



wehh..ape kes bnyk sngt 'ohh' dalam entry aq kali neh...hurmm...aq pon x taw lah....tetiba je jejari ni nak menari perkataan 'ohh' tu berulang kali..ye...sabo je lah~hah....korang nantikan pic aq yng seterusnya di lain entry...ohhh~...dah lah!!!!!!.....kepada peminat-peminat aq di luar sana...sila muntah sekarang sebab aq panggil korang peminat-peminat sebab aq perasan artis sebab aq x sedar diri sebab aq x taw ape sebab...hah..jom maen bersebab-sebab dgn aq...(bukan sebat ye adik-adik)...dah..xnak main2....nak gi ngedit gambar pulak...ohh..baru aq teringt..ade seorng makhluk di bumi ni yang puji hasil edit-ang aq..ohh terima kasih bebanyak..jasa anda x dapat sy bayar dgn wang tunai...~wang saidina mungkin boleh~.nk tngk pic aq yg dipuji tu..ohh..sekali lagi aq jadi jakun sebab ada orng puji...


    ~perasan lebih je Ayna neh..orng puji hasil gambor...bukan dia...:P~!



hah..ini dia...aq siap buat extra large lagi agar-agar kome-kome dapat melihat dengan mata kasar
bebel kejap~bio le kome x nak marah un aq letak besor2....gmbor aku kan..c:



okeyhh..kuku aq pon dah naik bengkak bengkok dok menaip entry neh...penat wehh...otak kene bekerja supaya idea merepek dapat keluar dengan bernas sekali dengan pucuk dan tunasnya....okeh...korang klu x puas lagi menikmati gambar2 di atas..boleh scroll lagi ye ke atas..x kene bayar pon...BYE2..Wienkysz!









entrY Balik sekolah..ek??

Assalamualikum diucapkan kepada kakanda yang ku kasihi...adinda disini adalah untuk menge'post' entry adinda sebelum hari persekolahan menjelma...so adinda nak merepek dulu intro entry neh..lalalal!~...xbest guna adinda kakanda neh....macam surat chenta...guna bahasa rojak buah lahh baru best....whatsap2..amik ko....asap dan api bergabung meletop....


   ~asap dan api tu konklusi peka sains aq..hayyak~


ayoo..amma..appa...sekolah dah nak buka..malesssss nyerr~~ aq masih nak bercuti...cuti best..always kenyang sebab banyak kenduri kendara....kk...aq nak kasi tahu report hari neh..di sebelah aq ni ade seekor makhluk yg diberi nama kertas..inilah dia homeworks aq yg belom siap2 tu..(*say hye to paper)...ini kertas ma diberi nama kertas cuti terancang...tapi aq anggap cuti aq terancam dgn paper2 neh....haiseh...teman x suka homework ni yop..sakit pale teman pikior jawapna dia yg x keluor2 dari keple hotak neh...


hadesss...cuti2..kenape cept sngt ko berlalu...sedih tau dop....gapai semua jemariku..rangkul aq dalam bahagia mu wahai cutii....lalalal!..<---lagu rossa tajuk tegar yg aq duk ulang 15 kali berturut-turut...hahaha.. sengek2...ko tau pe bnde aq buat cuti neh...meh aq bagi jadual kt korang2..jom tngk...


1.kenduri kendara lah of coz...first kenduri kazen aq..then ramai lagi lah..xkan nk kene taip semua..jenoh aq nk gi cari semua surat jemputan tu kan...

2.on9...haha..ni wajib daaa...sekali aq buka lappy semua aq on9...pesbok,millatpesbok,twitter,fanpage,my space,blog ni unn...hadehh..sekali lappy 'hang'..memang mengamok sakan daaa..

3menjahanamkan blog orng laen..hahaha..ni aq suka..first aq jahanmkn belog si syakir ni...hahaha..kome nk link dia..meh teman bagi..http://syakirjamaluddin-ferrari.blogspot.com/..dah..kome nengok le mcm mane teman menjahanamkan belog dia...hahaha..boleh lah tahan...lalala~..jgn marah uncle syakir...


aisehh....x sernok lah entry klu xde pic....an an an!...so meh layan pic2 di bawah nihh..kome jgn tnye teman mane teman dapt pic ni sebab teman nak cakap dah ni...hahaha..teman nengok banyk lagi pic dalam lappy teman ni..xtaw nak campak mane..yg duk pikir2 teman dapat idea..meh teman campak dalam blog ni..hahaha..jom nengok!!!


    ~assalamualikum atok..cucu nk tumpang nengok gambor~









hahaha..semuanya gambor bunga..xde gambor manusia....hadehh...bunga oo bunga mengapak engkau wangi..macam mana aq x wangi sebab makhluk bernama ayna marcellow sembut perfume kt aq..lalala!~ sheesy habes daaa...wehh..korang x bosan ke bace entry aq yg merepek nih..aq yg duk menaip ni bosan tau..bosan nk keluarkan idea ape nk merepek nehh..tulunn hambaaa!!..dah2..cukop aktiviti merepek untuk hari ni..aq nk gi melawat belog2 kawan aq untuk dijahanamkan .....hahaha..bye2..wienk!~


bebel kejap~:sape2 yg rase nk menjhanamkan belog..boleh infokan pada sy



..



lalala..gotong dan royong lady n gentle2

hallo dan halli diucapkan kepada semua ibu-ibu..bapak-bapak...mak chek-mak chek yg HOT meletop gituh...what'up2??...anda bersama saya lagi dalam Kurung Berita Penting..(adik beradik dgn Sari Berita Penting)....harga tokek sekarang telah melonjak dengan jayanya...kepada2 usahawan2 muda yang berminat untuk berniaga tokek bolehlah mulakannya....ahak!~..pe kes jadi pembaca berita pulak ni..dah tu berita pasal tokek...hahaha..sebab ade sorang manusia tu post gambor tokek dalam pesbok...hahah..tu tibe2 je idea nk cite pasal tokek menjelma tuh....haishh...gheli gheleman lah wehh cite pasal tokek...SERAmmmm...


      ~sape2 yg x mengenali lagi incik tokek boleh GOOGLE ye~!


kkk....drop to the main point....betui ke ayat aq ni..lantak lah.....ok..entry kali ini 'berkisarkan' tetang kemesraan penduduk dalam KG TEBAKANG...tetiba ade idea nk buat entry pasal ni bile tngk banyak lagi pic dalam lappy ni...x taw nk campak mane...campak dalam blog boleh kowt....ok.first of all...penduduk KG TEBAKANG kan klu ada kenduri ke ape2 majlis ke lah...mereka akan meeting besor gituh...memang terbaek lah kan...so konklusi yg dapat dibuat di sini ialah meeting dapat mengeratkan hubungan....1 point di situ klu buat ringkasan BM..ngeh3~...so pic kali ini bertemakan wedding yg habes lagi tuh...jom saksikan kehebatan penduduk kampung dalam mengadakan majlis2 seperti ini..hahahah...


KEHEBATAN PENDUDUK KAMPUNG













meh ahh letak gambor ni....kesian sngt ke IM FAKHRUL...xde gambar dia..hhahah



so...how2..memang seronok bile buat kerja bersama...kite mestilah mempunyai semangat bekerjasama antara satu sama lain..ngeh3..wonderpet pon tahu ape itu kerjasama...

     ~apa yang penting...KERJASAMA!~...

hahahaha..hrap kaw2 dapat menikmati pic2 di atas dengan perasaan yang penuh kagum dan jakun...aq je yg jakun bile dapat blogging..hahaha...jakun2!...hey...aq cakap pasal jakun..bukan jagung..jagung nak buat ape..makan bolehlah..pon bolehlah....hah..jap...ampun ya kaw2..aq masih belom masukkan pic wedding yang aq war-warkan itu...masuk pic keadaan wedding tu je lah...teman malas nak ngedit gambor yop...teman rase cukoplah sampai disini sahaja dahulu warkah untuk sahabat...lalalalal~....adinda minta diri dulu ya kakanda....bye2..wienk!!!




bila bermain jangan main-main

hayyahh...hangpa pe kabo??...che ni selalu tanye kabo..x jemput pon masuk blog che...hah....wekam to me belog....amik kaw..ayat cannot go dah!~hayyah...aq terasa macam nk tekan butang publish post je lah...so..dari tadi duk pikir idea ape aq nak merepek dalam entry kali ni..ni je hasil dye...kedekut benor otak ni nak kasi aq idea nk merepek...xpe2...sabo je lah~....


    ~sabo lah ni....cepat taip....kan aq lari kan!~<---otak aku bercakap


okeyh...aq ade bagitau kan yg pic 'wedin' kazen aq tu x de bnyk mane dgn aq....so aq dah gi curi kt umah uncle aq semalam...memang terbaek lah kan...asal mummy aq gi amik awal sngt...x sempat teman nak makan ayam goreng<---dengan suara mengeluh.....xpe2...ayam goreng laen cerita..ni cerita pasal gambor2...an an an!....bnyk jugak lah aq dapett..dalam 5 guni~~..penat den pikol buat balik rumah..kome x tulun pon teman yop....pemalas betol kome2 ni yew~



hah...tapi kali ni aq x nak tunjuk lagi pic 'wedin' tuh....hehehe..tau kenape..aq belom siap edit lagi lah...habis bnyk sngt...x smpat lah..laen lah klu aq ade 5 tangan...cepat sket kan nk ngedit2 ni...nk kene letak 'signature' lagi...maklumlah...aq dah maju..siap kene publish kt pesbok lagi...hayyakkk...banyak hal memenor!~so kali ni aq just nk kasi gambar2 malam sebelom 'wedin' tu je...gambor orang maen karen...amik kaw..aq x taw cm ner nk ngejer bnde tu..sabo jap..nk gi google...setelah sejenak~~~


     ~karom lah ngek~!


VERSI INCIK KAROM DAN KUNCU KUNCI






aksi pemain ....tahun depan masuk olimpik



hayyahh..nice kan...ekceli permainan ni menyakitkan tangan tau....memang sakit klu x tau maen...aq x paham pon...ade ke patut satu tu harga 10$...satu lagi 20$...hapa daa...aq klu menang aq gi beli ice-kacang depan rumah tu je..50$ 1....hadeh..dah terpromote sini pulak..xpe...x masuk penjara pon klu promote...okehy.. korang layan lah gambor tu lame..aq nk gi ngedit pic laen..bnyk lagi...nanti korng tunggu entry seterusnya untuk pic 'wedin' tuh..hayyah...wink!!~daa