Lagii Dann Lagii!

huyeahh!~....oiit...aku dah datang nimm!~... (xde orng jemput ko pon mangkok) ...okeyhs...merepek duloo mari...fuhh...hari nim...hari ape??..entah!...hemhemhem!~..sowy guys...after this aku letak kalendar dekat blog aku nim..ok..hari ni hari khamis bersamaan__/7/2011 (tolong isi sendiri)....yups..aku x hengat tarikh...maklumlah aku kan penganggur berjaya hari nim...huwawa...say no to SKULL today..ayna masih malas ke sekolah..ko tau kenpe aku x ke sekolah yang berlagak HEAVEN tu...let me xplain it....hari ni aku berlagak  sebagai seorang budak POLI yang ala-ala Diva yang sedang cuti SEM....(x sabo nak masokk U wehh)..demnnn!!!....atas alasan hape aku x sabo nak masuk U...






     ~sebab aku malas gosok baju sekolah yang kale pepel tu..naik muakk dah tengok baju sekolah~






ok...hahaha...klooo masuk U  xyah gosok baju ko hengat???....one more tyme..DAMN!...ok..stopp about damnn things..<--betul ekk ayat..malas nak gune goolge translate..hahahaha..jom bebel kejap..ammikkk koo.. perkara senang gitu pon nak kene guna translatorrrr kohh?...tu lah..orang pegi sekolah ko x nak pegi sekolah..berangan nak masokk U...U mane nak hamikkk ko hah?...




       ~U nenek aku lawhh...hahahahaha~




okeyhh...kita semakin hampir menghampiri bulan pose wehh...hihihi!~..guys..dengorr nim...aku nak berceloteh ala2 profesorr kolamintos...<---aku ciplakk nama sape xtaw...nama aku sya'ban (nama aku ayna lahh wehh)..aku nak hengatkan korang jiran akuu Ramadhan akan sampai x lame lagi...dalam 10 harii lagii..(aku main bedall je letak angkat 10 tuhh)...dah ganti pose belomm?...beliau akan datang bersama isterinya Rezeki dan dua orang anaknye..Sahur dan Iftaar...mereka-mereka nimm akan ditemani oleh tiga orang cucunye...Rahmat..Keampunan dan Barakah...selepas seronok menjamu selera di hari raye...setelah tabung mereka penuh dengan duit raye..mereka akan pulang ke kampung halaman mereka dengan menaiki pesawat Eid Fitri airlines..so..harapp korang dapat sambut kehadiran mereka dengan sebaik-baiknya...dahh kowtt bercelotehh panjang sangat nimm!~...naik muakk pulak kann orang bace blog aku yang berlagak macam pemenang blog terbaik..hahahx...whutever~



so..kali nimm aku nak tunjuk result exam aku daw...nak tengok x..memang gilakk kowt result..macam lahanat je result kali nim...okeyhh ayna...do better next time...DO FOLLOW MY BLOG ok!..jangan gelak pulak tengok result bangang nimm...hahahahha




see....damnn gilakkkkk!!!!!...nasib baik LULOSS...boleh masuk U x lagii?



hahaha...n now hasill seni tangan yang agak x boleh blahh...memang x boleh blahh lagii..bace entry aku sampai habis lepas tu baru boleh blahh...kaloo ko blah sekrangg memang ada peneman dekat tepi tingkap malam nanti...hahahx...seram pulak aku...ok...abaikann..lukisn ni aku buat tyme aku boring tahap cipannn laut...(ekk...bukan cipan dudok atas darat?)....one more tyme laww...whuteverr!~



ok...trdmark lame...sorry...



cuba untukk melukis muka taylorr swiftt...tetibe pulak jadi muka nenek taylor swift...




yang ni memangg sempoii...ramai pulak yang surohh aku buat name diaorng..sorry...dakwat pen aku habess



okeyhh??...x okehh x pe..nantii aku okehh kann pale hotakk ko yang kata lukisan aku x hokeh....

   ~lukisan ko memang burokk lah mangkok~


ye larww...lantak lah kan...hahaha...aku guna penn ok..bukan pensil..pen khat!....hahahahax...masa nak buat tulisan khat dakwat dah habis...x pasal2 kene belii yang baru....<--satu pembaziran berlaku di sini...okeyh..kali ni aku salahkan kertas sebab dakwat pen aku habis..bukan salah AYNA ok..salah puan KERTAS...ditegaskan lagi..(x perlu kot nak taip ayat same ulang kali)..buat penat aku taip je..copy kann senang...x gituhh?..ok..sebelum beta mengundorr diri...beta mengucapkan jutaan MEKACIhh kepada pembaca blog beta nim...jasa kalian beta bayor dengan wang daunn tepi jalan...bulewhh??...bulewhh kowt..korang kasi daun tu untuk kambing korang...yayayayw!~...so do enjoy my blog n till thenn rakyatkuu!


                  XOXO!~

3 comments:

Ahmad Syakir said...

haha akhirnya dpt juga nk komen !! huhu akku nok komen sikit !! sikit je.. huhuhu hok mula2 sekali kita baca Bismillah dulu nok baca komen yang amat perih ni drpd Panglima Hulu Balang Uncle Syakir.. kan3.. kah3.. akku tgk hang lukeh ni gna Artline fuff tabik spring la.. sbb x ramai org gna Artline..haha tapi memang best kalau gna artline kan2.. tapi memang cantik la hang lukeh tu yg pokok2 tu.. aku dok terbayang yg hang akan lukeh real face.. rupa2nya x.. hmm.. Aku Cabaq hang lukeh gambaq sapa2 ka.. kasi real okay.. gambar hang ka.. gambaq kucing hang ka.. gambaq kazen hang ka... gambaq .. arghh sapa2 jelah.. asalkan nampak serupa.. pstu nnti hang upload gambaq yg real dgn hasil lukisan anda... haha nk tgk x aku punya hasil lukisan.. pasti terbaik punyalah !! kah3.. nnti aku upload gambar someone neh... huhu ingat !! Panglima Hulubalang Uncle Syakir nak tgk hasil lukisan REAL punya !!..

AYNA | UMAIRAH said...

tuitt....klo nak lukis kene ade mood..mood selalu datang selepas blogging..hahaha

Ahmad Syakir said...

cehh... gitu lak ye.. huhuhu aku pun sama la.. kalau nk lukeh gambar someone pun.. tunggu birthday dia je.. nnti upload la hasil lukisan aku tu.. tersenyum lebar dia bila tgk lukisan tu hahaha... xpa2.. hang try la lukeh.. nnti aku nk tgk hi3..