Taekwondo JASM

Assalamualaikum


Hihihi hari ni diberi lagi peluang untuk menikmati keindahan alam ciptaan Allah ni. Alhamdulillah dipanjangkan umur untuk bertemu kembali bulan Ramadan yang penuh barkah ini.Feww Alhamdulillah akhirnya minggu ni aku free dari segala kerja. Syukur boleh duduk rumah. Ohh sangat awesome. Start dari bulan 6 hari tu lagi every week sangat busy.Keluar rumah pukul 7am then balik pukul 10pm. Begitulah setiap hari.Rindu dengan blog ni rindu dengan lappy rindu dengan semua.

Ohh entry kali ni taknak merepek . Nak taip seserius yang mungkin. *Bajet muka comel * Jangan salah faham entry kali ni bukan nak cerita pasal ramadonnnn . Hah tengok tajuk tengok!!. Woo 3 hari berkampung di SS. Yup last weekend dah berlansung Kejohanan Taekwondo Jemputan Antara Sekolah-Sekolah Malaysia. Banyak negeri yang hantar atlet termasuk Thailand *ni dah negara ni *. Semua atlet maybe dalam 700. Aku pun dah lupa. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Kali ni taknak taip panjang-panjang cuma nak tayang gambar je. Lai lai lai lai




tudiaaaaa encik kamil dengan pingat emas dia :P

lai lai lai lai


atlet terengganu 

atlet mana entah *lupa dah aku*


hari pertama


bout no 7 go go go!


random [via phone]


tunggu turn doe

ohhhhmaii.. aku nak upload video tapi line macam haprak je. Okey next time ye!. Stay tune . Ok sampai di sini dulu entry kali ni. Cikaii aku malas nak blogging pun hari ni tapi lappy dah banyak sangat folders ni so kena remove remove dalam blog semua gambar haha. Okey selamat menyambut ramadan almubarak. Every moment has its own taste. Kbye

Ayna Umairah
GO GO GO!

1 comment:

Ha..mizah said...

yg atlet trg tu, kat dua dari kiri tu firza ke ??? do reply me please ! follow ur blog