On Air

ON AIR IN 3 SECONDS


Hye bertemu kembali kita pada hari ini.Iya bersama pengacara yang ditunggu ramai, Cik Timah Vavavom . Hari ini makcik nak mengupas topik yang sedang hangat diperkatakan sekarang ni ye.blablablabla-bala.bala.bala.*tersasul makcik.Makcik baru ada masa nak update blog.Tanpa melengahkan masa makcik merasmikan blog makcik pada kali ini.*selama ni tak pernah nak rasmi-rasmi bagai.Hahaha makcik amat penat okey.Baru balik aje terus mengadap muka hampa semua ni.Lepas ni nak kena bagi kucing makan lagi nak kena garu kaki lagi *mengada pulak nyamuk gigit kaki  :P

hari ni makcik nak berkongsi resepi bersama penonton semua.Hahaha banyak aku punya resepi.Takda, makcik baru balik dari bercuti di paris *konon.okey makcik baru balik dari kem di Scout Inn Resort Teluk Ketapang Kuala Terengganu.Panjang kan panjang kan nama dia.Kalau tak silap makcik hari tu dah upload kut.Yang pasal Jambori Antarabangsa tuh..Hah dekat situ lah.Seriously makcik cakap untung kalau korang join Pasukan Pengakap Terengganu .Kau ade pasukan unit lain yang ada kem + resort sendiri yang bertaraf dunia.? Link .hah ni makcik nak berleter ni..haha so marilah teman sahabat rakan kawan kita menyertai pasukan pengakap terengganu..Lepas ni makcik boleh naik pangkat jadi pengakap diraja dah..haha..

art yang tak berapa nak menjadi :\

having my breakfast in the room.


chakkk!..upload sikit-sikit dah lah.Dengan internet terkedek-kedek ni..Ekceli takde ape pun.Aku nak upload gambar anak buah aje pun. Safa Maysaa binti Fakhrulradzi.Iye Iye Iye Imam Muda Fakhrul tuh..Seriously makcik rindu dengan budak comel ni.Banyak lagi gambar budak-budak lain dalam folders makcik ni tapi gambar fotog budak ni baru siap ..hahaha..nah 



mamam sendiri kan dah comot

excited boleh pandu kereta..broommmm petpetpetpet!

nah sticky album.:)


sebelum makcik melabuhkan tirai..ehem ehem ehem makcik nak ucapkan selamat berhujung minggu kepada semua yang bercuti.Pfttttttttttttttt makcik dah berapa minggu tak berhujung minggu.Asyik-asyik dengan kem tu kem ni lepas tu taekwondo tu fotografi lagi pengakap lagi blablablabla.Nahh makcik malas dah nak menaip maklum lahh !Haha makcik pun tak tahu ape motif guna panggilan ''makcik'' untuk entry kali ini.Mungkin penulis sudah sedar yang dirinya sudah tua.Maybe okey!..okey take care untuk semua pembaca *mata ke atas kaki ke bawah bajet ada orang baca..Sila daftarkan diri anda sebagai ahli pengakap sekarang juga.Tertakluk kepada terma dan syarat.*dah macam iklan DIGI dah

harap maaf makcik tertampal muka tembam ni di sini dengan menggunakan gam cap gajah so tak boleh tanggalkan lagi..hahaha


Ayna Umairah
Behave yourself before others

3 comments:

diera_nadiera ulalaaa~ said...

sangat sangat sangat sangat sweeeet! :)

Ayna Umairah said...

haha..terima kasih <3 diera

Gombug said...

Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net