entrY Balik sekolah..ek??

Assalamualikum diucapkan kepada kakanda yang ku kasihi...adinda disini adalah untuk menge'post' entry adinda sebelum hari persekolahan menjelma...so adinda nak merepek dulu intro entry neh..lalalal!~...xbest guna adinda kakanda neh....macam surat chenta...guna bahasa rojak buah lahh baru best....whatsap2..amik ko....asap dan api bergabung meletop....


   ~asap dan api tu konklusi peka sains aq..hayyak~


ayoo..amma..appa...sekolah dah nak buka..malesssss nyerr~~ aq masih nak bercuti...cuti best..always kenyang sebab banyak kenduri kendara....kk...aq nak kasi tahu report hari neh..di sebelah aq ni ade seekor makhluk yg diberi nama kertas..inilah dia homeworks aq yg belom siap2 tu..(*say hye to paper)...ini kertas ma diberi nama kertas cuti terancang...tapi aq anggap cuti aq terancam dgn paper2 neh....haiseh...teman x suka homework ni yop..sakit pale teman pikior jawapna dia yg x keluor2 dari keple hotak neh...


hadesss...cuti2..kenape cept sngt ko berlalu...sedih tau dop....gapai semua jemariku..rangkul aq dalam bahagia mu wahai cutii....lalalal!..<---lagu rossa tajuk tegar yg aq duk ulang 15 kali berturut-turut...hahaha.. sengek2...ko tau pe bnde aq buat cuti neh...meh aq bagi jadual kt korang2..jom tngk...


1.kenduri kendara lah of coz...first kenduri kazen aq..then ramai lagi lah..xkan nk kene taip semua..jenoh aq nk gi cari semua surat jemputan tu kan...

2.on9...haha..ni wajib daaa...sekali aq buka lappy semua aq on9...pesbok,millatpesbok,twitter,fanpage,my space,blog ni unn...hadehh..sekali lappy 'hang'..memang mengamok sakan daaa..

3menjahanamkan blog orng laen..hahaha..ni aq suka..first aq jahanmkn belog si syakir ni...hahaha..kome nk link dia..meh teman bagi..http://syakirjamaluddin-ferrari.blogspot.com/..dah..kome nengok le mcm mane teman menjahanamkan belog dia...hahaha..boleh lah tahan...lalala~..jgn marah uncle syakir...


aisehh....x sernok lah entry klu xde pic....an an an!...so meh layan pic2 di bawah nihh..kome jgn tnye teman mane teman dapt pic ni sebab teman nak cakap dah ni...hahaha..teman nengok banyk lagi pic dalam lappy teman ni..xtaw nak campak mane..yg duk pikir2 teman dapat idea..meh teman campak dalam blog ni..hahaha..jom nengok!!!


    ~assalamualikum atok..cucu nk tumpang nengok gambor~









hahaha..semuanya gambor bunga..xde gambor manusia....hadehh...bunga oo bunga mengapak engkau wangi..macam mana aq x wangi sebab makhluk bernama ayna marcellow sembut perfume kt aq..lalala!~ sheesy habes daaa...wehh..korang x bosan ke bace entry aq yg merepek nih..aq yg duk menaip ni bosan tau..bosan nk keluarkan idea ape nk merepek nehh..tulunn hambaaa!!..dah2..cukop aktiviti merepek untuk hari ni..aq nk gi melawat belog2 kawan aq untuk dijahanamkan .....hahaha..bye2..wienk!~


bebel kejap~:sape2 yg rase nk menjhanamkan belog..boleh infokan pada sy



..



7 comments:

Ahmad Syakir said...

ciss.. agak kurang ajar ko neh ye makcik dslr.. aku sekeh pale baru tau.. nama aku juga naik.. hehh.. hmm teruskan kerjaya anda ye aina untuk menjahanamkan blog aku.. ( hmm aku bagi spana jugak kot budak neh )

AYNA | MARCELLOW said...

hahahaha...tq2 pak cik dslr cuz bagi kebnran untuk aq mnjhanmkan belog ang..(klu ang x bagi un aq jahanmkan jugk)...spana tu aq boleh buat piala x?

Ahmad Syakir said...

hahhh seseuai sgt untuk buat piala.. aku tolong sarungkan nak... boleh aku ambil kesempatan.. ketuk2 kepala hang sampai biul kan best.. dush3..

AYNA | MARCELLOW said...

hadehh..sebelom ang ketok kepala aq...aq brtukr jadi inrdble hulk dulu...siap ko✿

Ahmad Syakir said...

hahaha... tukar je.. pasti aku dpt jugak ketuk hang dengan menggunakan flash yang tajam... time hang dok buat aksi nk serang aku, aku ketuk pakai flash nak, aim betoi2 tang mata hang, dush.. kah3..

AYNA | MARCELLOW said...

sengek wehh ang neh..adeke patut nk fighting pon guna dslr..ok2..aq setuju...jom perang DSLR

Ahmad Syakir said...

kah3... no problem.. hey3 miss halus... gi suruh daddy ko beli new dslr punya.. kah3.. Red Body.. smart jgk aku nengok...