bila bermain jangan main-main

hayyahh...hangpa pe kabo??...che ni selalu tanye kabo..x jemput pon masuk blog che...hah....wekam to me belog....amik kaw..ayat cannot go dah!~hayyah...aq terasa macam nk tekan butang publish post je lah...so..dari tadi duk pikir idea ape aq nak merepek dalam entry kali ni..ni je hasil dye...kedekut benor otak ni nak kasi aq idea nk merepek...xpe2...sabo je lah~....


    ~sabo lah ni....cepat taip....kan aq lari kan!~<---otak aku bercakap


okeyh...aq ade bagitau kan yg pic 'wedin' kazen aq tu x de bnyk mane dgn aq....so aq dah gi curi kt umah uncle aq semalam...memang terbaek lah kan...asal mummy aq gi amik awal sngt...x sempat teman nak makan ayam goreng<---dengan suara mengeluh.....xpe2...ayam goreng laen cerita..ni cerita pasal gambor2...an an an!....bnyk jugak lah aq dapett..dalam 5 guni~~..penat den pikol buat balik rumah..kome x tulun pon teman yop....pemalas betol kome2 ni yew~



hah...tapi kali ni aq x nak tunjuk lagi pic 'wedin' tuh....hehehe..tau kenape..aq belom siap edit lagi lah...habis bnyk sngt...x smpat lah..laen lah klu aq ade 5 tangan...cepat sket kan nk ngedit2 ni...nk kene letak 'signature' lagi...maklumlah...aq dah maju..siap kene publish kt pesbok lagi...hayyakkk...banyak hal memenor!~so kali ni aq just nk kasi gambar2 malam sebelom 'wedin' tu je...gambor orang maen karen...amik kaw..aq x taw cm ner nk ngejer bnde tu..sabo jap..nk gi google...setelah sejenak~~~


     ~karom lah ngek~!


VERSI INCIK KAROM DAN KUNCU KUNCI






aksi pemain ....tahun depan masuk olimpik



hayyahh..nice kan...ekceli permainan ni menyakitkan tangan tau....memang sakit klu x tau maen...aq x paham pon...ade ke patut satu tu harga 10$...satu lagi 20$...hapa daa...aq klu menang aq gi beli ice-kacang depan rumah tu je..50$ 1....hadeh..dah terpromote sini pulak..xpe...x masuk penjara pon klu promote...okehy.. korang layan lah gambor tu lame..aq nk gi ngedit pic laen..bnyk lagi...nanti korng tunggu entry seterusnya untuk pic 'wedin' tuh..hayyah...wink!!~daa











4 comments:

Ahmad Syakir said...

Merepek ja keja hang, pegi beli ais kacang satu na and pos dkt aku

AYNA | MARCELLOW said...

hep2... beli kt ang boleh..nk ngepos2 tu x boleh... hahaha... ang duk kedah...jauh tuu...che bagi postman tu je ice-kacang tuh

afiqah said...

hahaha,,aina2..sabo jela...oitt,mad syakir,,ahaha..p bli sndri lor,,kt kg dy da ad nk test kt kg org pnye..wekk ! nyebok snggh..bhahahaha
[mood : gurau]

AYNA | MARCELLOW said...

hahaha...patutnya ang hntr kt che ice-kacang kg ang...mana tau kowt2 ada padi dalam tuh..hehehe
mood-suam2 kukus...*(ske tiru bha)