Ohhh..mOdel keKANAK!

halllloooo.....salam sejahtera doww...woiii...pe kes cebik2 mulut tuh...aq nak hupdate blog lah ni..meh sini meh bace...ye...sorry sebab lame x hupdate...maklumlah..busy memenor aq skrng neh...nk on9 pesbok bukan maen susohh....hoh..sekolah semsta kedua dah mula...yeaa..aq memang suke ke sekolah...(ayat budak skull mithali)...
ohh yeah...sy pengawas skema...kann??...ouch...bercerita tentang sekolah...aq dah dapat result exam..ngeh3...i like...korang pon tolong like jugak ye...hahaha...malas aq nak cerita bab result2 ni...x kuasa I tau..



    ~nampak sngt result 'gempak'!~




okeyh..semesta kedua ni memang mengancam kehedopan sebagai seorng pelajar...peraturan sekolah pon dah kene hupdate...(cehh..peraturan tiru gaya blog...sentiasa kene hupdate...jahat lah si peraturan ni..maen tiru2...)....ada ke patut peraturan baru nehh pelajar x boleh duduk dalam kelas waktu rehat....sengek lah wehh....klu nk buat peraturan macm tu pon kene lah sediakan kerusi bnyk2 kan dkt kantin tuh...hadehh....x de hati,jantung mahupon limpa lansung cikgu-cikgu nihh....



   ~kalau cikgu aq bace mahunyer kene sula aq nnti~




ohh....ade pulak pelajar2 bangang yng buat macm kantin tu mak tiri ayah dia yng punya...ni teman geram neh...aq x suka betul pelajar2 yng jaga tempat dudok kawn dia yang x datang lagi tuh...hoi pompuan...meh sini aq tarik tudung ko..kau boleh x duduk tmpt ko ajerw..x perlu kowt kau nk cop tujuh lapan sembilan sepuluh sebels (tetiba rajin nak mengeja) tempat smpai aq x tahu nak duduk mana lagi..aq x kisahlah kalau ko nak cop 2,3 tmpat tuh...ni smpai 1 kels pon ko nak cop ape hal?...what the hell??..ohh..aq sangat panas!~..ohh...emosi terganggu ni!~...hey ko pompuan (mcm aq neh laki2)...!x sopan kalau aq cakp kt ko mcam tu bukan?..ye ye!...hehehe..syukur aq masih waras dan syukur aq masih x bertindk seperti itu buat masa ni (masa laen x tahu)...aq simpan dalam hati je...ohh sudah...lupakan cerita itu...






berpulang kepada tajuk entry..ohh..tajuk entry kali ni x boleh blah lansung..hoohoho...okeh..kali ni aq x mau taip bnyk2...(ceh atas dah bnyk perenggan)....kita terus saja ke isi pertama....hahahaa...merepek lagi ko nehh Ayna...kali ni aq nak tunjuk pic2 sorng kanak2 yang amat comey lagi cute teramat cantik sangat gebu..(dah!..x boleh nk pikir kata penghubung laen)...ohh nama beliau (wow!..BELIAU~) ialah Aisyah Humairah...okeh..ada iras2 nama aq gituh...ohh..(bnyk nyer 'ohh' dalam entry kali neh)...lantak lah..jom layan gambor a.ka picture a.k.a foto a.k.a (x perlu kowt sebut semua sebb ia adalah bnde yg sama)..zassss!~


















ohhh...apamacam...bolehkah sy dipanggil sebgai seorng fotografer..ohhh semstinya tidak...aq adalah seorng student bukn fotografer....ohh...boleh pulak aq ke situ...abaikan semua tuh...menjadi fotografer memerlukan bnde yg mak ayah dia bagi nama sebagai DUIT...hahaha..ye lah kan..nak kena beli DSLR lagi..tu x masuk lense2 dia lagi...ohhh amat menyusahkan....



     ~duit bukan semuanya tapi semuanya memerlukan duit..!ohhh...hampir boleh dijadikan pepatah~



wehh..ape kes bnyk sngt 'ohh' dalam entry aq kali neh...hurmm...aq pon x taw lah....tetiba je jejari ni nak menari perkataan 'ohh' tu berulang kali..ye...sabo je lah~hah....korang nantikan pic aq yng seterusnya di lain entry...ohhh~...dah lah!!!!!!.....kepada peminat-peminat aq di luar sana...sila muntah sekarang sebab aq panggil korang peminat-peminat sebab aq perasan artis sebab aq x sedar diri sebab aq x taw ape sebab...hah..jom maen bersebab-sebab dgn aq...(bukan sebat ye adik-adik)...dah..xnak main2....nak gi ngedit gambar pulak...ohh..baru aq teringt..ade seorng makhluk di bumi ni yang puji hasil edit-ang aq..ohh terima kasih bebanyak..jasa anda x dapat sy bayar dgn wang tunai...~wang saidina mungkin boleh~.nk tngk pic aq yg dipuji tu..ohh..sekali lagi aq jadi jakun sebab ada orng puji...


    ~perasan lebih je Ayna neh..orng puji hasil gambor...bukan dia...:P~!



hah..ini dia...aq siap buat extra large lagi agar-agar kome-kome dapat melihat dengan mata kasar
bebel kejap~bio le kome x nak marah un aq letak besor2....gmbor aku kan..c:



okeyhh..kuku aq pon dah naik bengkak bengkok dok menaip entry neh...penat wehh...otak kene bekerja supaya idea merepek dapat keluar dengan bernas sekali dengan pucuk dan tunasnya....okeh...korang klu x puas lagi menikmati gambar2 di atas..boleh scroll lagi ye ke atas..x kene bayar pon...BYE2..Wienkysz!









5 comments:

Ahmad Syakir said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AYNA | MARCELLOW said...

hahahaha....ohh...nilah model terbaru aq...nk pinjam...off coz NOT

Ahmad Syakir said...

x hengen nk pinjam daa... aku mau beli model hang tu... 10 sen nk x

AYNA | MARCELLOW said...

ohhh...x boleh2...10 juta pon x kasi..:P

Ahmad Syakir said...

ceh... kedekut piang... its okay.. semoga career anda akan berjaya kelak sbgai photographer berjaya.. and popular smpai keluaq masuk akhbar / mhi/ whi.. hmm kalau hang boleh buat.. aku respect hang sbgai wanita terbaik and cool !!!!