Wedding Zura & Hafiz

ya assalamualaikum dan selamat hari Selasa kepada semua makhluk lautan,daratan dan tak lupa juga pada makhluk udaraan.gua baru balik sekulah dan terus mendapatkan laptop dengan niat dan tekad untuk hupdate blog..yayaya...aku sangat puas dapat blogging dan dapat kutok maki hamun makhluk-makhluk lahanat di blog ni..sayang kaw blog!!Kepala hotak gua tak dapat berfungsi dengan lancar akibat kekurangan minyak pelincir so aktiviti merepek tak dapat diteruskan pada hari ini.!..selamat hari merdeka kepada MANTAN-MANTAN PMR yaa...so uolls apa khabar?..lama pulak tak tanya khabar engko-engko!...penulis sedikit sakit hari ini....sedikit sahaja..kalau yang rasa sakit tu bawak-bawak lah pegi jumpa doktor ya..erkk!!..gua sedikit sebok seperti lipas minggu ni sebab final exam hampir menjelang tiba!..phewwww!..homeworks dah macam air sungai kinabatangan mengalir..kadang-kadang nak tsunami pun ade!..erk??



      -lipas tak sebok macam aku-


so entry kali ini story pasal hujung minggu aku..tak banyak pun aktiviti yang aku buat.Aku menghabiskan hujung minggu aku dengan aktiviti yang menarik..maybe tak menarik bagi engko!..lantak lah!..aku nak cerita jugak..antaranya ialah makan!..okey..mungkin dah manyak sangat aku makan so perkataan melahap lebih sesuai!Online pesbok..wajib~..cuba engko bagitahu aku bila aku tak online??..mengumpat..yayaya..aktiviti kegemaran!..takpe..gua cuma mengumpat kucing jiran gua je!..photoshoot??...tak sempat sebab takde mase!..gua cuba untuk meluruskan ke titik yang sepatutnya atau lebih saintipik straight to the point!


      -terpusing 360 darjah sebab pening baca ayat yang ditaip-


okey!..gua cuma nak story pasal wedding si zura dengan zi hafiz nih..kita mulakan dengan majlis berinai. majlis ni diadakan sesimple yang mungkin..cuma dihadiri pendandan tetap kita Puan Azlina atau lebih pemes dengan panggilan Mak Teh..lagi sape ekk yang datang?..gua dah lupa sebab jakun menginai jari sendiri. tu lah pasal gua lupa nak shoot gambar!..hayyak!..jangan marah doe..gua bukan buat-buat lupa pun..tapi ade jugak buat-buat lupa siket dalam kepale hotak time tu...okey!..takkan gua nak sebut semua makhluk yang datang malam tu kan!..


so kita teruskan dengan majlis pernikahan pulak..so kali ni gua sempat shoot video je..so picnye takde..sorry lagi sekali!..video nye belom siap dan maybe akan siap lepas gua dah habis final exam!..lambat lagi lah tu.. for ullos information..gua akan hupload semua video ke dalam utube and bukan di blog sebab erk??..takde sebab!..so engko search ZEEAYNA okey!.. so kita ke majlis resepsi..bolehlah dinamakan resepsi sebab gua tak tahu nak panggil majlis hape lagi kan...so gua pagi-pagi lagi dah pergi merayap rumah pengantin!..bukan merayap pergi shoot gambar..pergi cari makan!..hahaha..ehh jarang lahh boleh makan nasi pulut kuning pagi-pagi!...sedap bukan??....then gua balik tukar baju jap then gua datang lagi!..lalalalala!..and bermulah tugas gua kene susun atur kerusi meja segala bagai!..


 
   -gua manusia bertauliah sebab sanggup pergi susun kerusi tak bergaji-:p



so uolls layan je lah gambar-gambar di bawah..tak profesional tapi lebih baik daripada takde lansong kan!



kepom-kepom dia datang dengan payung kuning..lalalala!

pi lantak lah orang nak kata hape!..gua suka pic ni

pic from kazen gua si Nana Lelolelo

erkk!..siott betol engko nana..asal ko tak shoot penuh je makhluk disebelah tu..nampak menatang DSLR tu je..tak pemes lah..-dalam pale hotak gua cuma nak pemes je-:P..lalalala


dahaga wehh kene berdiri lama-lama..naik jakun kaki babe!

lantak lah..takde caption

blurr image!

no colour sebab takde sebab

lantak le beliau nak blurr ke nak blush ke..lalala



hahahaha..gila kaw..suka tanpa bersebab!..so gua dan bengang dengan line internet ni..dah slow macam kura-kura nak mampos!..tak mampos-mampos lagi.erk?..janganlah kaw mampos wahai internet..tak sempat gua nak tekan publish post tu kan!..anyway line internet memang fuck gila vavi betol lahh!!... so gua dah nak beredar dari airport gua..aik??..dah tukar dah..kejap airport kejap port klang kejap hutan simpan..hape-hape aje lah kaw ayna!..so gua blah dulu and see you after and before okey dude!


ayna umairah
This is me a poyographer


bebelkejap-kalau dah rasa mengantuk tolong tekan ''x'' penjuru kanan sebab gua rasa mengantuk bila baca entri sendiri

4 comments:

TeTerBanG said...

syok arr bca entry aina nie..sbbnya..thap merapu x tau nak ckp...mmg kena ngan aq yg mmg spesis merapu binti meraban..muahahhaa..

(dlm blog, aq x reti2 nak merapu..sbbnya, kalu aq merapu, takot owg x pham lak..hihi..)

little miss said...

cocoymeyy pic :))

hafiz hafizol said...

selamat pengantin baru buat sei pengantin tersebut.. heheheheee

Ayna Umairah said...

terbang-ohh really..haha..tq3
cik kecik-tq lhaa sngt2 yew!
tuan hafiz-nanti den sampaikan dekt diorang lha!