Once upon a time.

Once upon a time..chewahh..buat intro macam ayat klasik lah pulak!..haha.salam sejahtera kepada semua rakyat Malaysia..Kalian semua ape khabar?.Jangan biarkan diri anda dibelenggu kesakitan dan diharap sehat-sehat belake..aku aje yang terasa panas-panas terik mentari!sorry guys lame tak hupdate..mungkin ade readers-readers sekalian yang mandi tak kering,makan tak lapar sebab dah kebunan nak bace entri blog aku..ermm..ade ke spesis makhluk gaya begitu??..dah cukup melalut!..tapi kadang-kadang perasaan untuk melalut lagi ade jugak!...baiklah fokus..okey..aku nak sambung cerita pasal Lyly..siapa lyly tu?..entah!..aku pun tak tahu..olrytes..meh story pasal Liliana..alaa..leader kumpulan The Divababes dalam Dance High Schooll tuhh..Liliana tu lah..dah!.ape kes nak story pasal dia..dia bukan moyang aku pun kan?..


    -moyang kaw ke?-


ollrytes guys...aku nk buat simple aje entri ni sebab aku nak pegi study..almaklumlah final exam tak habis-habis lagi..kemain lamanye nak habes final exam ni!...tigo minggu jang oiii!!!.aku dah lepas 3 papers..so ade dalam 17 papers lagi mungkin!..takde lah banyak mane pun kan...mungkin tak banyak bagi kaw!.lantak lah..abaikan saje..nonsense aje semua tuh..ollrytes..alkisahnya kali ini aku nak cerita kes aku pegi lepak dengan sepupu-sepupu aku dalam belukar mane entah..hohoh..sile jeles ye sekarang sebab aku still dapat lagi lepak-lepak walhal exam dah dekat..whouut!


   -kaw mampu pegi lepak dalam belukar-


so aku sempat lah snap beberape kenangan yang mungkin aku lupakan dengan menggunakan Abang Canon 1000d..ermm!..thanks abg canon..sayang kaw muah..ciom sket~.Then lepas lepak-lepak tu sepupu gua pulak baik hati belanja makan!..whah..demi makan percuma lautan api jua sanggup kurenang..biasa lah tu ayna..sanggup bergadai nyawa demi makanan..kalau diberi pilihan sama ada selamatkan orang dari terjun bangunan ataupun set burger + beruang A&W..ofkos aku pilih set burger tu kan!..lebih-lebih lagi dapat bear besor tu..kan namenye rezeki tu..tak baek menolak rezeki..bala jangan dicari..whoutt!!..


   -bear A&W cute taww..aww aww aww :D-








ohh guys..aku nak stop dulu dekat sini..lain-lain hari aku hupdate lagi..aku sekarang ontheway making a slide show about Islamic...nanti ape-ape kehupdatepan aku story..sape-sape yang rase nak bagi idea macamner nak improve lagi kualiti slide show tu..kaw-kaw boleh email aku..sile-sile rindu-rindukan aku..yeah!!!.. do enjoy your day and happy deepavali..okey guys..till then..chow dulu!..:D



bebelkejap-Life become so much better when you decide not to care.Just live for the moment and don't let the drama let you down but make it improve yourself to be a better person


ayna umairah
This is me a poyographer

2 comments:

♥ MS ♥ said...

comel2 semua gambar ;D

Ayna Umairah said...

oke thanks kamoo..:D