Ikatan Cinta | Firdaus & Nadia

hello bebeh..yaa!!..selamat datang ke pusat latihan serbaneka rimba ayna..bunyik dah macam kedai runcit aje..pasang angan-angan nak bukak studio photography sendiri..bermula dari kedai runcit okey sebab nak dapat modal dengan menjual eskrim poli...boleh gitu??...hohoho..askor ayna umairah sedia berkhidmat.. perkhidmatan yang disediakan adalah seperti khidmat cakap-cakap,borak-borak,ngumpat-ngumpat serta yang sewaktu dan setarikh dengannya.. tetiba pulak hari ini teringin nak jadi askor..hahaha..hari tu jadi pilot kejap so blog ni jadi airport..hari ni nak jadi askor so dengan jayanya blog ni bertukar menjadi hutan simpan Amazon Ayna..erm..banyak lah kaw punya hutan simpan.. olrites..first of-oll..gua nak mintak maaf banyak-banyak sebab lama tak hupdate blog ni....ciss!!..baru 6 hari.. dah luntur habis idea-idea untuk blogging..tulah..orang nak jadi blogger kaw nak jadi blogger..orang nak jadi askor kaw nak jadi askor..erk??..lama ke gua tak hupdate blog ni..ollrites..jawapan ada pada diri anda masing-masing dan anda boleh jawab tanpa ada unsur-unsur peniruan dan perasuahan.!..



-adalah dalam 6 ke 7 keturunan ayam serama gua tak hupdate blog ni..baru lagi tuh-



okey..intro entri kali ni macam dah lari aje dengan tajuk..tajuk bukan main sedap..Ikatan Cinta..ini bukan toturial cara nak ikat tali kasut mahupun tali leher okey!..story kali ni nak cakap pasal wedding lahh.. musim cuti ni ramai lah makhluk-makhluk yang nak buat kenduri kahwin..so ramai jugak photographer-photographer yang sebok..tak cukup tangan mak oiii!!.kaki pun boleh guna kalau tak cukup tangan..kalau tak cukup lagi pandai-pandai lah engko cari tangan palsu..dekat mydin tu melambak..harga lelong lagi.. hahaha..okey!..fokus!!.studio-studio tu penuh dengan tempahan aje..diari si photographer dah penuh sampai terpaksa beli diari lain..bil eletrik juga mungkin meningkat bagi photographer sebab hari-hari kene charge beteri DSLR..gua pulak duk sebok bermain-main dengan jayanya bunga mangga orang kahwin.. DSLR entah ke mane malam dan siang entah ke mana..sebok betul!!!!..hahaha!..



-kalau kaw nampak bunga magga tak cukup tu gua lah yang curi tu..nanti gua ganti dengan bunga tahi ayam okey-

















okey!..all the pic credit under
●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬●
Mim Artworks
Satu Detik | Satu Klik | Seribu ErtiKami menyediakan pelbagai tawaran istimewa dengan harga yang berpatutan untuk anda abadikan detik-detik bahagia bersama yang tersayang mahupun keluarga yang tercinta-
Pakej-pakej yang disediakan terdiri daripada :-
-Fotografi pra-perkahwinan , pertunangan dan perkahwinan
-Perkhidmatan sticky album dan costum album (story book)
-Perkhidmatan studio bergerak
-Fotografi Keluarga
-Merakam foto keluarga pada hari raya
- Menawarkan harga yang berpatutan (Pakej gambar kanvas, photo paper atau texture beserta frame)
-Fotografi Sekolah
-Merakamkan gambar kelas, guru serta kelab dan persatuan.
- Menyediakan perkhidmatan gambar bagi majlis konvokesyen Pra Sekolah.

Untuk pertanyaan boleh call di
+60124648665 - Azlan Zainol
+60124124880 - Amir Husni
+60134643036 - Jecp Aziz
and untuk tempahan bunga mangga free boleh SMS gua.hahahaha
hiyach!!...skema punya ayat gua taip..hahaha..lagi skema lagi bagus..lagi engko paham..betul tak?angguk ye adik-adik..angguk lagi..dah! nantikan kalau tercabut den jugop yang susah!
ollrites.. gua nak ucapkan selamat bercuti sekolah dan selamat berehat kepada semua lapisan masyarakat termasuk penganggur walhal kaw dah cuti lama.. dah time-time cuti sekolah ni tak taw nak buat hape. pergi tolong mak kaw dekat dapur tu..tolong datuk kaw dekat ladang tu..tak lupa jugak tolong gua siapkan tempahan video yang dah belambak dekat email..terfikir jugak nak delete..hahaha..jahat kepala hotak kaw ayna..now gua buzi siapkan video pasal Somalia yang ditempah khas oleh uncle gua sendiri..hahaha.. mau pecah kepala den nak cari idea macam mana nak jadikan video ni kasi makna yang abadi agar engko paham!..kalau dah ada idea yang dah nak keluar macam lava gunung berapi tu boleh email gua okey!.. so happy holiday and Till Then

 
ayna umairahThis is me a poyographer

4 comments:

M Fizan said...

semua pic sangat nice :)

Ayna Umairah said...

hahaha..:D
credit under mim artwork
kalau2 rse2 ade event pape boleh calling2 toow!

acheeqa farhana said...

cantik2ny gmbar..so nicee...

Ayna Umairah said...

thanks farhana.:D