Penuh | Perasaan

hye peeps..jemput masuk jemput baca..masuk aje lah ke blog gua ni.tak perlu kot kaw tunggu hari raya baru nak masuk sebab hari raya gua rajin hupdate blog.. .nehii!..okey!..cuma tanggapan..hye peeps..kaw sehat?.. amacam cuti sekolah kaw..agak terlewat untuk tanya sebab dah nak masuk minggu kedua cuti sekolah kan..tapi gua masih mesra alam untuk tanya kaw!..hye peeps..kaw tak pergi melancong ke cuti sekolah ni? kaw tanya gua melancong ke mana and gua jawab gua melancong ke Durham!..okey..jangan tanya lagi!.hye peeps..amacam result exam kaw?..sebelum kaw tanya lagi gua jawab yang result exam gua keluar 2 Januari 2012 okey!..hye peeps..dah!..berapa banyak ''peeps'' yang kaw nak letak ayna!..pepsi betul.. ollrite..first of oll..gua nak ucapkan thanks to all my readers yang masih merajinkan diri anda untuk landing di airport ayna ni -dah kembali jadi airport- and follow mollow yellow <--tak sesuai guna ''yellow'' sebab gua punya blog warna hitam manis seperti madu dan bukan gula (takut kencing manis) ..~merepek~..second of oll..tahniah buat pasukan atlet-atlet Malaysia untuk sukan laut (sukan sea) tahun ni..third of oll..(banyak betul ucapan gua entri kali ni).. selamat menghadiri Jamboree peringkat Antarabangsa + Kebangsaan buat semua atlet-atlet DG (nak jugak tittle atlet) ..cuti kaw dah ditolak 9 hari..but peeps..it was a happy camp rite?..so takde lah kaw duduk mengganggur dalam rumah..nak keluar photoshoot pun hujan..naseb lah kaw!!


-takde motip buat intro panjang-panjang-

back to the story..entri ni gua nak habaq mai pasai my class for 2011..yup..kaw tak sedor lagi ke hah kita dah nak melangkah ke tahun 2012..tahun yang mana gua nak pergi bunuh diri..ehem*..bunuh diri di sini bukan bermaksud terjun bangunan mahupun minum clorox ataupun minum kopi pekat tanpa gula...but PMR okey sayang-sayang.. *gediks !...takmo lagi story pasal furniture..eh silap..future lah!..back to the motip.. gua nak kredit entri ni khas buat my classmates 2011.. tak perlu sebut sorang-sorang sebab nama panjang sangat..*kalau isi borang 5 jam!..I'll miss you guys peeps..walaupun tahun depan we all tak menetap same class lagi..but our friendship will last forever okey!..tak kira kaw jahat ke kaw bahek ke..gua nak ucapkan thanks guys sebab teman gua harungi suka duka kehedopan sebagai seorang pelajar DG yang hari-hari kene hafal karangan bahasa arab..*pheww..sanggup berkongis marker bersama untuk menulis di papan putih..walhal gua malas ke depan!..*pengakuan bebas!...good luck to you all tahun depan guys..may your dream come true my friends and i love you all!..touching betul lah..



-tunggu jap..sebak ni..:P-


kepada semua cikgu-cikga yang pernah mengajar gua start dari darjah satu until now..makcik-makcik kantin yang suka bagi makan free dekat gua..*asyik-asyik lupa bawak duit...pakcik tukan kebun dengan senjatanya a.k.a gunting pokok..makcik tukang sapu..jaga-jaga yang suka tidor..*hasil pemerhatian...pakcik-pakcik jual sayur naik motor tayar 3...uncle-uncle yang jual eskrim..pemandu-pemandu bas sekolah..*express giler babe!.dan semua yang kenal diri gua ni..gua ucapkan thanks a lot to uolls...kalau jumpa tengah jalan sila-sila lah tegur..aik?..tengah jalan bahaya..time jalan-jalan lah and tak lupa jugak to all my bestie Kartika ,Yus ,Sur,Nad, Zunnur,Kira, Hairine,Iena,Fadhlan,Aizrill,Mukhriz,Riz,Zal,Ayed, Nazreen & Hilman juga*aku benci kaw tau dude!..





mood-hujan mencurah-curah dengan jayanya!


ayna umairahThis is me a poyographer

2 comments:

Aiman Amani Zulkefli said...

ohoho.. jamuan tak jemput kite.. =)

Ayna Umairah said...

hahaha..meh tukar ke DG dulu