Dia Dah Besar

Hoorayy satu kali!.Salam sejahtera buat semua pembaca yang dikasihi dan disayangi sekalian.Ribuan Terima kasih sekali lagi kerana masih sudi landing di hutan ni untuk entri kali ini.Diharap semuanya dalam keadaan sehat-sehat serta cukup dari segi zat dan garam mineral.Jangan biarkan diri anda dijangkiti virus beruang koala musim cuti-cuti ni okey.Tak paham ape tu virus beruang koala,boleh mintak tolong Cik google.*tu pun kalau cik google rajin nak tolong kaw.Okey?.. First of olls,gua memang dah berniat lama nak buat entri ni,tapi kebizian mengatasi segala-galanya.* Perdana menteri yang uruskan sebuah negara pun tak sebok macam kaw!..kebizian telah mengatasi kelapangan dalam hidup aku.Kira macam kebizian ade jeles-jeles sikit dengan kelapangan.Tapi kelapangan telah berjaya mengalahkan kebizian so dengan itu diisytiharkan oleh mohor besar raja-raja gua ada masa nak buat entri ni *ape gua merepek ni.Tapi tarikh yang sesuai untuk entri ni dah lepas.Nasi telah menjadi bubur.*macam tak sesuai aje peribahasa ni.Tapi kalau bubur tu taruk bebola ayam ke kerbau ke,best ape.Kelaparan pulak menjelma...tenetenetenet~.owh,itu bunyi perut tahan lapo tahap merah..hua3


-ini bukan blog pasal resepi masakan ye..takut ade yang salah paham pulak-


Okey.Entri ni gua bukan nak buat entri pasal susu dutchlady ke ape..Entri ni gua nak story morry melly pasal sorang budak ni.He's call Ahmad Yassin.Pada tanggal 22 November 2011 beliau telah selamat menyambut hari lahir yang kedua..macam suspen aje bunyik.. Tapi sekarang Ahmad Yassin dah dapat adik baru call Ussamah Rifael..skema aje gua taip..hahaha!.tapi takde pula cerita pasal gua..*merajuk... ini bahagian dimana  kita harus bercerita pasal Ahmad Yassin bukan nak melalut ke arah lain yang memang bukan arah yang betul. *nampak sangat gua kehabisan idea.So..gua dah cerita sedikit sebanyak tentang ''beliau''..so lets rock and roll..* bukan london choco roll mahupun roti roll kak limah.


I am a little boy..hua3

Ahmad Yassin with his aunt...Nazifah Hussin..

I am a busy person.

time to play


selipar saya hilang..boleh tolong cari??

iklan susu lembu..hua3


uuuuuuuuuuuuu...???


kene kurung..help me somebody!!!!


okey!..Itu saja buat entri kali ini.Lain kali gua story pulak.Line tenet dah macam fuck aje mentang-mentang hujan mencurah-curah dengan rakusnya...erghh!!..Gua nak ucapkan tahniah kepada bestie gua Tengku Fadhlan Hafiz yang dah dikurniakan..*pheww..anak buah pada 1 Muharam lepas... Tengku Difzad Arsyad bin Tengku Farhan Haizul such a cute little boy.Okey..sampai di sini coretan gua pada kali ini.Selamat menconteng diri korang dengan aktiviti-aktiviti menarik lagi menyeronokkan musim cuti sekolah ni..cuti sekolah ni bolehlah gua hupdate tiap-tiap hari...huyehh..banyk benor idea kaw nak hupdate tiap-tiap hari..mencurah bagai hujan ni..bolee..kbhaiii!


p/s:The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart ...feeling gituwwhh


Ayna Umairah

4 comments:

♛RaRa♛ said...

hee shomeynyaaaaaaaaa ahmad yassin >,<

Ayna Umairah said...

hahaha..bangganya ahmad yassin ade orng puji

nurmujahidah said...

eeeeee,,,, syumiiiiiiiiiiillll!!! :D

Ayna Umairah said...

tetttttt!!!
dapat award lah nanti